Foroven

Weekendtaske – Vælg den rigtige weekendtaske

Et weekendophold kræver som regel ikke den store oppakning og man slipper derfor for at have en stor kuffert med på turen. Men det er ikke det samme som, at man helt kan undgå en taske til weekendens fornødenheder. Det er her en weekendtaske kommer ind i billedet.

Når du skal vælge den rigtige weekendtaske er der flere ting, du bør overveje. Dem vil jeg gennemgå her og nederst i artiklen er der nogle forslag til gode weekendtasker, som du kan overveje.

Størrelse
En fordel ved en weekendtaske er, at den ikke behøver at være så stor. Men du skal alligevel overveje hvor stor den bør være. Skal den alene anvendes til dig eller skal din partners tøj også kunne være i den, så I kun behøver at tage én taske med på tur? Hvis den skal medbringes i kabinen på et fly må den ikke være for stor og skal overholde flyselskabernes maksimum mål. Er den blød kan den ofte være under sædet foran.

Hjul
En del rejse- og weekendtasker kan fås med hjul, så den er nemmere at gå med over lidt længere afstande. Dette er især praktisk, når man rejser meget med fly og skal gå med tasken i lufthavne rundt om i verden.

Vægt
Personligt går jeg meget op i, at min weekendtaske er så let som muligt. Det er efter min mening mest praktisk – både når man flyver, kører i bil eller tog. Men nu er jeg også typen, der gerne tager den i hånden – jeg er ikke så meget til hjul og den slags hjælpemidler.

Weekendtaske i læder
For mange er en “rigtig” weekendtaske i læder! Der er da også noget lækkert over at have en taske i høj kvalitet, der i øvrigt også holder i mange år, så den i længden måske er det billigste alternativ. Fordelen ved læder er også, at den er blød og derfor er meget fleksibel, når den skal pakkes. Ulempen er så, at nogle ting kan blive lidt krøllet i en sådan taske. Et jakkesæt er således svært at pakke ned i en lædertaske uden det bliver krøllet – det er i det hele taget svært at have et jakkesæt i en hvilken som helst weekendtaske.

Nedenfor kan du se et par eksempler på nogle gode weekendtasker:

Weekendtaske til flykabinen

weekendtaske til flykabineRejser du ofte med fly på weekendture eller andre småture, så er en kabinetaske det optimale valg. Her har jeg valgt en Reisenthel Wheely kabinetaske i sort – den fås dog også i andre farver og dessiner. Den har de internationale mål 40 x 42 x 20 cm, så den er tilladt at medbringe i kabinen på et fly. Hvis du nogensinde har oplevet en tur med Ryan Air, så passer den ned i den kasse, de går rundt med inden start!

Tasken har teleskop håndtag, som altså kan slås ind og ud. Den har to hjul, som gør det betydeligt nemmere at bære rundt med den. Den har en indvendig lomme til PC eller tablet og rummer i alt 30 liter. Den kan klare op til 15 kg – hvilket bør være rigeligt for de fleste på en weekend?

Se udvalg af Weekendtasker her

Weekendtaske i læder

weekendtaske læderMin personlige favorit blandt weekendtasker er “pølsetasken” i læder. Her er valgt en Montana Smart i sort læder. Den er udført med fine detaljer og i meget høj kvalitet og design – den er bare gennemført. Den har et stort rum, der tilgås via en lynlås. Den bæres enten i de to kraftige hanke (også i læder) eller i den praktiske skulderrem, som gør den nemmere at bære over længere afstande (f.eks. i lufthavnen).

Indvendigt har den flere praktiske lommer til blandt andet mobiltelefon og pc. Udvendigt er der to lommer med lynlås. Den måler 48 x 28 x 26 cm (BxHxD) og kan således også anvendes i en flykabine.

Køb weekendtasken i læder her
Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar