Foroven

Weekendophold Jylland

Der er rigtig mange muligheder og steder til et weekendophold i Jylland. Man kan vælge en byferie i af de større byer som Århus eller Aalborg, tage på kroophold på en af Jyllands mange skønne, landlige kroer, tage et wellnessophold for blot at slappe af eller nyde naturen ved Vesterhavet. Eller hvad med at spille golf og kombinere det med en lækker gourmetoplevelse? Jylland har meget at byde på, når det gælder et weekendophold eller en miniferie.

-> Køb et skønt weekendophold her <-

Find det rigtige hotel i Jylland

Når du skal booke et hotel til et weekendophold i Jylland skal du være opmærksom på, at nogle hoteller er meget efterspurgte til netop weekendophold og her skal du så være ude i god tid, især hvis der er tale om booking i forbindelse med helligdage eller andre ferieperioder i Danmark. Men der er også mange konferencehoteller eller forretningshoteller, som lever af forretningsfolk til hverdag og som ofte har masser af ledig kapacitet i weekenderne. Og meget ofte til gode priser.

hoteller-jyllandEt af de steder hvor du ofte kan finde gode weekendtilbud på hoteller er Hotels.com, der har fordelagtige aftaler med “business-hotellerne” og hvor du så kan booke til fornuftige priser. Du kan se en række af de nuværende tilbud i forskellige byer i Jylland til højre herfor.

Jeg har selv boet på flere glimrende hoteller i Jylland, som jeg har booket gennem Hotels.com. Jeg kan således varmt anbefale Jørgensens Hotel i Horsens, Årøsund Badehotel ved Haderslev eller Trinity ved Fredericia. De ligger alle tre rimeligt centralt i Jylland.

Weekend i Jylland med børn

Skal hele familien have en superskøn weekend i Jylland, så er der vel næppe noget bedre end Legoland? Det er en ferie og et ophold som hele familien vil huske efterfølgende. Og I behøver ikke at bruge alle dagene i Legoland – der er f.eks, ikke langt til Givskud Løvepark, som også er en rigtig familieoplevelse.

En anden attraktion som jeg vil anbefale til børnefamiler er Dybbøl skanse, hvor det levende museum er en fornøjelse at besøge. Her kan man opleve hvordan soldaterne levede under 1864-krigen og skyde med forlader-gevær, slå en mønt eller bage pandekager på gammeldaws maner. Absolut et besøg værd.

Weekendophold i sommerhus i Jylland

Man behøver ikke at bo på hotel, når man skal på weekendophold i Jylland. Et godt alternativ er at leje et sommerhus og hvis man kommer uden for sæsonen kan det gøres til ret så attraktive priser. Og der er altid et kæmpe udvalg at vælge imellem. Du skal dog være opmærksom, at vil du afsted i ferieperioder eller omkring helligdage er der mange, der kun lejer ud for en uge ad gangen. Jeg har selv sammen med 2 vennepar haft lejet et sommer hus ved Vesterhavet (Blåvand) i en weekend. Det er oplagt til gode gåture, socialt samvær og måske lidt god mad og dejlig vin om aftenen i pejsens skær?

Som det fremgår er der mange muligheder for spændende weekendophold i Jylland. Jeg håber du kan bruge disse tips og hører meget gerne om dine egne oplevelser og gode råd nedenfor.

 

,

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar