Foroven

Weekendophold for 2

Vi har modtaget nedenstående gæsteindlæg:

Nyd et weekendophold for 2

Når du gerne vil invitere din udkårne på et weekendophold, så er der mulighed for at finde en perle på Lolland, hvor du kan få romantikken til at blomstre, nyde naturen og slappe af. Det er selvfølgelig Bandholm Hotel, hvor du har mulighed for at nyde et weekendophold for 2, som kan laves på flere forskellige måder.

Flere muligheder – alle gode for sjælen

Når du skal på et weekendophold for 2 personer, er der flere muligheder at vælge imellem, hvor du blandt andet kan nyde et kroophold, luksusophold, wellnessophold eller et recharge ophold, der på dansk betyder genopladning. Det giver dig en bred vifte af muligheder, hvor du selv bestemmer hvad weekenden skal gå med – en ting er helt sikkert, du er 100% klar til at møde på arbejdet igen mandag – mere veludhvilet og frisk end længe.

bandholm hotelVælger du et kroophold på Bandholm Hotel, så får du 2 overnatninger, lækker morgenmadsbuffet, og 2 retters middage inkl. husets vin og kaffe begge dage. Der er også mulighed for at bruge tv og internet på værelset – igen er det op til dig og din udkårne, hvad et weekendophold for 2 personer skal bruges på.

Vælger du at gøre lidt ekstra ud af det, har du mulighed for at vælge et luksusophold hvor du får 2 overnatninger, lækker morgenmadsbuffet, 2 og 3 retters middage, frokost med øl/vand, kaffe og kage, og en overraskelse på værelset. Det giver mulighed for masser af romantik, hvor det er muligt at tage ud til søerne, opleve solnedgangen, eller nyde nogle af de mange fantastiske wellnessbehandlinger, der også er mulighed for at få, når du vælger et weekendophold for 2 på Bandholm Hotel.

Lad romantikken blomstre

Når du vælger at invitere din kæreste på et weekendophold for 2, er det ofte for at komme væk fra hverdagens stress og jag, hvor du ønsker at hygge, slappe af og lade romantikken blomstre. Du har alle muligheder for at gøre det, når du vælger at besøge hotellet her. Der er gode stunder, hvor du kan læne dig tilbage og nyde livet, nyde freden, tage på gåture ud i den smukke natur og få en enkelt drink eller 2.

Når du så har mulighed for at få et weekendophold for 2, hvor alt er inkluderet, med overraskelser på værelset, og den romantiske idyl er at finde i stemningen på hotellet, i naturen og på værelset, giver det grobund for en afslappende og afstressende weekend fyldt med kærlighed.

Kom af sted, og oplev romantikken blomstre – det er en fantastisk oplevelse med et weekendophold for 2 på Bandholm Hotel.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar