Foroven

Weekend i Nordtyskland

Der er mange muligheder for at tilbringe en skøn weekend i Nordtyskland. Og det uanset om du kommer fra den østlige del af landet og tager Rødby-Puttgarten til Tyskland eller du blot kører over den dansk-tyske grænse i Jylland. Kører du over grænsen er det næsten obligatorisk at tage et smut til Flensborg, der har meget mere end blot grænsebutikker. Byen er ekstrem hyggelig og næsten mere dansk end mange danske købstader. Er du til håndbold kan man planlægge besøget efter en håndboldkamp og se byens fremragende hold spille i den tyske bundesliga. Mange af spillerne er jo danske landsholdsspillere.

Hotel i Flensborg og omegn

strandhotel-gluckburgØnsker I en rigtig god og luksuriøs oplevelse er et weekendophold på Strandhotel Glückburg en oplagt mulighed. Hotellet ligger lige ned til Flensborg Fjord og er især i sommerhalvåret et sted med masser af liv, god mad, dejlige værelser og så også tæt på både Flensborg og grænsen. Det er så heller ikke helt billigt, men uden for sæsonen kan du få nogle gode tilbud – og det er absolut en oplevelse.

Inde i selve Flensborg by findes der flere forskellige udmærkede hoteller. Generelt er hotelstandarden høj i Tyskland men priserne er så heller ikke helt i bund. For at se et udvalg af hoteller i Flensborg kan du klikke på knappen nedenfor:

Se hoteller i Flensborg her

Lübeck og omegn

weekendophold lubeckOgså Lübeck, som du nemt kommer til via Rødby-Puttgarten, er en dejlig by med en gammel bymidte, der er utrolig hyggelig med gamle huse og små gader. Lübeck er dejlig at besøge hele året og er blandt danskere måske mest kendt for julemarkedet i november og december måned.

Der findes rigtigt mange hoteller i og omkring Lübeck, så det er mere et spørgsmål om stil og pengepung, der bør afgøre valget. Personligt har jeg prøvet Radisson Blu Senator, der er et moderne businesshotel, men beliggenheden er god ca. 500 meter fra centrum og den gamle bydel. Og så ligger det lige ned til en kanal, så udsigten er fremragende. Men klik nedenfor så får du et godt udvalg af hoteller i Lübeck.

Se hoteller i Flensborg her

Book en færdig miniferie til Nordtyskland

Du har også mulighed for at booke et weekendophold i Nordtyskland som en færdig pakke rejse. Du kan f.eks. få 3 overnatninger med morgenmad og 1 middag for 2 personer for kun ca. 2.200 kr. i Bad Bramstedt lige nord for Hamburg. Eller det samme tilbud på halvøen Rügen, der ligger lidt øst for Rostock. Du kan købe disse miniferier som et gavekort og udnytte det på flere hoteller og kroer i både Danmark, Tyskland og Sverige. Er du interesseret i dette klikker du blot nedenfor:

Se hoteller i Flensborg her

Vi hører gerne om dine erfaringer og oplevelser fra Nordtyskland nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar