Foroven

Toilettaske – Gode bud på toilettasker til weekendopholdet

Hvad enten du er kvinde eller mand, så er en god toilettaske en nødvendighed, når du skal på weekendophold eller en anden rejse. Den er praktisk at samle alle dine hygiejne-ting i, så det hele ikke flyder totalt sammen i din rejsetaske. Toilettasker fås i mange forskellige udgaver – de kan være i stærke farver og design, klassiske eller hypermoderne, praktiske eller måske mere moderigtige, hvor det praktiske er sat lidt over styr. De kan fås i kunststof eller læder og nogle kan hænge, mens andre kun kan stå op. Du vælger!

En af de ting, jeg selv lægger vægt på er pladsen til en tandbørste, der jo ofte bliver lidt våd og ikke skal blive for ulækker i en taske. Min tandlæge anbefaler at lægge den i en pose, men det synes jeg giver en mærkelig smag. Så jeg skal have et lille rum til tandbørsten.

Se stort udvalg af toilettasker her

toilettaskeMænd er som regel mere til de enkle og klassiske, hvor tasken blot skal være praktisk, kunne indeholde det vigtigste og være nem at rengøre. Kvinder går typisk mere op i, at toilettasken er lækker, smart og selvfølgelig kan indeholde en hel del. Faktisk findes der også mindre toilettasker til børn, men dem springer jeg over her.

Det største udvalg af toilettasker finder du online i dag. Selvfølgelig kan du gå ind i en fysisk forretning og finde et pænt udvalg, men det nærmer sig ikke de kæmpe sortimenter, du finder online. Online forretninger har mulighed for at have det totale sortiment og du kan se billeder og farver på en nem måde. Og skulle du senere fortryde har du jo altid mindst 14 dages fuld returret, når du køber toilettasker online.

Toilettasker i forskellige former

toilettaske hængerDer er stor forskel i, hvordan toilettasker ser ud og er indrettet. På billedet ovenfor er det en enkel taske med en krog i, så den kan hænge på en knage. På billedet til venstre har “hængemodellen” en yderligere funktion, da tasken kan foldes ud og overblikket øges. Samtidigt slipper man for at have det hele stående ved vasken, hvor der sjældent er ret meget plads.

Du kan også få flere modeller, hvor der er både en lille og en stor toilettaske. Den lille kan så anvendes som kosmetikpung – og på den måde har du alt dette samlet ét sted. Der er også modeller, hvor den lille taske er gennemsigtig og dermed kan bruges i sikkerhedskontrollen i lufthavnene i stedet for de små plasticposer. Smart hvis du rejser let og uden stor bagage.

Der er således mange forskellige muligheder for at fylde rejsetasken op med en lækker toilettaske. Klik nedenfor hvis du vil se et af de største udvalg af toilettasker i Danmark.

Se stort udvalg af toilettasker her
Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar