Foroven

Skiweekend – Ideer til en weekend på ski

Det er ikke altid, at man kan rive en helt uge ud af kalenderen for at komme på skiferie. Så er det godt, at der er mange muligheder for at tage en skiweekend i stedet og kun bruge 3-4 dage på en aktiv skiferie. Markedet for korte skiture er vokset markant de senere år i takt med efterspørgslen er steget og derfor kan du finde mange ideer til en weekend på ski. Jeg gennemgår nogle af dem her.

Onlineski.dk

OnlineSki.dk har et stort udvalg af almindelige skirejser til meget fornuftige priser, men har også flere skiweekend-ture, du kan vælge i mellem. De tilbyder tre forskellige destinationer, nemlig Berchtesgaden i Tyskland og Schladming og Zell Am Zee i Østrig, hvor især de to sidste nok er mest kendte blandt danske skientusiaster. Jeg har selv været på de to østrigske skisportsteder og de kan varmt anbefales – måske specielt VM-pisten i Schladming!

I Berchtesgaden vælger du selv hvilken dag, du vil ankomme, og opholdet strækker sig 3 eller 4 dage. Så f.eks. fra fredag til mandag – altså over en weekend – kan lade sig gøre. På de andre destinationer, skal du ankomme onsdag eller torsdag. Og priserne er særdeles rimelige.

Se Weekendski hos Onlineski.dk

Thinggaard

Thinggaard er en af de store udbydere af skirejser i Danmark og med et rigtigt godt ry. De har mange forskellige pakkerejser og du kan vælge om du vil flyve, køre i bus eller køre selv. På en skiweekend tilbyder Thinggaard en af Østrigs bedste og mest populære skidestinationer, Saalbach. Det er et supergodt skiområde og så er der gang i byen med masser af after-ski.

Du bestemmer stort set hvilken dag i ugen, du vil afsted, og du får 2-3 dage på ski alt efter hvilken type, du vælger. Her er altså stor fleksibilitet på afgangsdage. Til gengæld er der kun ét (udmærket) hotel at vælge imellem.

Find Skiweekend hos Thinggaard

Højmark Ski

Højmark tilbyder skiweekend rejser med fly til Østrig – og især de populære destinationer. Der er kun afgange på helt bestemte dage til gengæld er udvalget af destinationer stort og der er lidt for enhver smag. Alle steder er kendte for et fantastisk skiløb og i Østrig er du også garanteret gang i den med festligt after-ski.

På alle turene flyver man enten ud tirsdag eller lørdag og får 3 fulde dage på ski, inden turen går hjem igen. Der er således tale om en forlænget skiweekend.

Find Skiweekend hos Højmark

 

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Last minute weekendophold - Spar penge i sidste øjeblik - 20. januar 2014

    […] det er muligt at rejse et par dage efter. Det er jeg selv begyndt at gøre, når jeg skal finde en skiweekend, for her er der typisk gode besparelser, når man nærmer sig afrejsetidspunktet. Og det kan også […]

Skriv et svar