Foroven

Rejsetaske på hjul

Når man tager på weekendophold har man normalt ikke brug for den helt store kuffert, men kan nøjes med en mindre rejsetaske. Men man kan meget nemt komme til at gå en del med tasken og derfor er det hensigtsmæssigt at man har en rejsetaske på hjul. I de tilfælde hvor du kører i bil, kan du som regel køre lige til døren, men med stort set alle andre transportmidler kommer man til at gå. Om det så er i lufthavnen – du behøver nemlig ikke at checke en lille rejsetaske ind – eller hen til bussen eller en ventende taxa, så kommer du til at gå.

Så derfor har jeg lavet denne lille guide, der viser dig et godt udvalg over rejsetasker på hjul – så kan du selv finde ud af, hvilken en, der passer til dig.

Hardcase rejsetaske på hjul

hardcase rejsetaske på hjulDenne rejsetaske er både praktisk og flot og fås i to farver; sort og rød. Den er fra C.A.B. og har målene 39,5 x 55 x 20 cm og kan derfor gå i en kabine på et fly. Den rummer 43 liter, så der er bestemt plads nok til en weekend.

Den er i en solid hardcase, så de ting du opbevarer i tasken (f.eks. pc eller tablet) går ikke i stykker, når andre begynder at skubbe rundt med den – du ved hvordan det er i et fly. Den har teleskophåndtag og 2 indvendige rum med stropper, så det hele kan spændes godt fast.

Og så har den en fantastisk feature – det synes jeg i hvert fald – den har indbygget vægt, så du ikke risikerer at komme over de 10 kg du må have med i kabinen. Så både en smart og praktisk rejsetaske.

Læs mere om CAB rejsetasken her

Delsey Limited Edition Sort rejsetaske med 4 hjul

delsey rejsetaskeEr du mere til de bløde rejsetasker, så er en klassiker fra Delsey måske en overvejelse værd. Med den bløde taske sparer du vægt, da den typisk er lidt lettere end hardcase taskerne. Denne Delsey rejsetaske er i sort og slidstærkt nylon i målene 46 x 65 x 29 cm og altså kabinevenlig.

Den har flere praktiske rum og lommer og blandt andet en lomme på ydersiden, som du også kan bruge. Den har 4 hjul, så den er nem både at skubbe og trække. Der er to mindre håndtag; et foroven og et på siden samt et teleskophåndtag også. Meget praktisk og rummelig og til en fornuftig pris.

Se stort udvalg af Delsey rejsetasker her

Billig rejsetaske – Davidt Kabinekuffert med 2 hjul

billig rejsetaskeDavidt rejsetaske med to hjul er udført i sort nylon med en smart brun læderkant. Den fylder 40 x 55 x 20 cm og dermed passer den ind i selv Ryan Airs rigide håndbagageregler. Der kan være 36 liter i tasken. Den har to rum med stropper og et godt teleskophåndtag, så den nemt kan trækkes rundt i lufthavnen. Simpel og enkel i designet – men også billig.

Se den billige rejsetaske her

Hvilken rejsetaske bruger du? Kommenter gerne nedenfor.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Toilettaske - Gode bud på toilettasker til weekendopholdet - 28. januar 2014

    […] Den er praktisk at samle alle dine hygiejne-ting i, så det hele ikke flyder totalt sammen i din rejsetaske. Toilettasker fås i mange forskellige udgaver – de kan være i stærke farver og design, […]

Skriv et svar