Foroven

Last minute weekendophold

Du kender det sikkert, at du planlægger at tage på en miniferie eller mindre ophold, men så flyver tiden og du får ikke bestilt noget. Men fortvivl ikke, der er mange muligheder for et last minute weekendophold. I denne guide får du gode tips til hvordan du finder hoteller, fly eller rejser i sidste minut. Det behøver nemlig ikke være så svært.

Last minute hotel

Generelt gælder det at jo tidligere man booker hotel, desto billigere kan man som regel få det. Men er man tæt på ankomstdagen (last minute) og et hotel langt fra har udsolgt, så kan man som regel få et værelse til en god pris, da hotellet hellere vil sælge til lidt lavere pris end slet ikke sælge værelset. Afslaget i prisen på et last minute hotel afhænger meget af sted og tidspunkt på året. Er det uden for sæsonen kan der være tale om store afslag, mens du må regne med mindre eller slet ingen afslag, hvis det er i højsæsonen og hotellet har nemmere ved at sælge værelset.

Rabatter op til 75% nævnes en gang imellem på de store hotelsites og du kan være heldig at opnå så store rabatter. Men mere realistisk skal du nok regne med 30-40%. Hvis du vil have et stort udvalg at vælge imellem bør du vælge hotels.com eller booking.com. Du kan finde deres udvalg at last minute hoteller nedenfor:

Find last minute hotel på Booking.com Find last minute hotel på Hotels.com

Last minute rejser

last minute weekendopholdEn anden mulighed end blot at finde et hotel med ledige værelser i den nærmeste fremtid er at finde en samlet rejse, hvor det er muligt at rejse et par dage efter. Det er jeg selv begyndt at gøre, når jeg skal finde en skiweekend, for her er der typisk gode besparelser, når man nærmer sig afrejsetidspunktet. Og det kan også lade sig gøre på andre typer af rejser.

Fordelen ved en samlet pakke er, at det typisk er meget billigere end hvis du selv skal sammensætte en rejse med hotel og fly til et last minute weekendophold. I skrivende stund kan jeg f.eks. komme til Nice i 4 dage for kun 1.444 kr. inkl, hotel og fly. Og selv om det er januar måned, er det da billigt – og lige nu er det op til 15 grader og solskin dernede…

Hvis du vil finde en god last minute rejse, vil jeg anbefale Rejsefeber. Klik nedenfor og se mulighederne lige nu:

Find last minute rejser her

Hvad med et sommerhus?

En sidste mulighed for en last minute weekend kan være at leje et sommerhus. Her er der så ingen opvartning eller forplejning – den må du selv stå for. Til gengæld er I helt alene og skal ikke dele faciliteter med andre. Uden for sæsonen kan du leje et sommerhus pr. dag og til fantastisk attraktive priser. Især hvis du selv vil stå for slutrengøring kan det gøres rørende billigt. Priser helt ned til 400 kr. pr. nat for et luksussommerhus er ikke utænkeligt.

Det er naturligvis også muligt at leje hus eller lejlighed andre steder end i Danmark. Det er lidt forskelligt, hvor mange overnatninger du skal booke, men uden for sæsonen kan du ofte nøjes med 2 til 3. En af de største spillere på dette marked er Sunny Rentals. Se udvalg af boliger nedenfor:

Find last minute sommerhus her

Som det fremgår er der mange muligheder for last minute tilbud på weekendophold til meget attraktive priser. Hvis du selv har nogle tips er du velkommen til at kommentere nedenfor.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar