Foroven

Golf weekendophold

Det er en dejligt afslappende oplevelse af kombinere nogle runder golf med et lækkert weekendophold ved nogle af Danmarks bedste golfbaner.

Det ved hotellerne også, så der er mange muligheder for at kombinere golf og et ophold på en kro eller hotel. Flere tilbyder “pakkerejser”, hvor selve weekendopholdet er kombineret med green fee på en bestemt golfbane i nærheden. På den måde kan der også være lidt at spare.

Nedenfor finder du en række muligheder for golf og weekendophold. Listen er geografisk opdelt:

Sjælland og øer

Hotel Niels Juel
4600 Køge

hotel niels juelHotel Niels Juel ligger i centrum af Køge lige ved havnen. Det er dejligt tæt på København, der kan nås på ca. 30 min. (uden for myldretiden!). Hotellet har 4 stjerner og er senest renoveret i 2008. Jeg ved min svenske familie har brugt hotellet flere gange som udgangspunkt for at spille golf i Danmark. Der er 5-6 golfbaner inden for 20 minutters kørsel.

Se dine muligheder her

Hotel Kirstine
4700 Næstved

hotel kirstineOgså Hotel Kirstine ligger helt centralt midt i Næstved i en 250 år gammel bygning, der blandt andet tidligere har været posthus og bolig for borgmesteren. Værelserne er nyistandsatte og har bl.a. Hästens senge. Der er flere golfbaner i nærheden og opholdet inkluderer green fee til den nærmeste bane.

Se dine muligheder her

Præstekilde Hotel
4780 Stege, Møn

hotel præstekildeHotel Præstekilde ligger lidt uden for Stege på Møn, der ud over golf også byder på mange andre spændende oplevelser, f.eks. Møns Klint. På et weekendophold med golf på Præstekilde Hotel får du green fee med til Møns Golfcenter, som ligger lige i nærheden og du har valgfri spilletid – du bliver ikke sat bag i køen.

Læs mere om Præstekilde her

Hotel Falster
4800 Falster

hotel falster og golfHotel Falster ligger i Nykøbing F og er et godt udgangspunkt for alle oplevelser på Lolland og Falster, herunder golf. Hotellet er ikke ligeså dyrt som mange af de andre og er nok heller ikke i lige så god stand, selv om man for øjeblikket er ved at renovere hotellet. Du har nem adgang til golfbanerne på sydhavsøerne og i opholdet er der inkluderet 2 green fees.

Læs mere om Hotel Falster her

Jylland

Hotel Fjordgården
6950 Ringkøbing

hotel fjordgårdenVi starter i Jylland helt ude på vestkysten, hvor mulighederne er mange, men hvor de færreste kommer. Hotel Fjordgården ligger smukt lige ved Ringkøbing Fjord og er en perfekt ramme om et godt weekendophold, hvad enten man vil spille golf eller blot slappe af med andre gøremål. Der er pool og en god restaurant og hotellet er 4-stjernet. Du får green fee til enten Holmsland eller Dejbjerg golfbane.

Book Hotel Fjordgården her

Dronninglund Slot
9330 Dronninglund

golf på dronninglund slotDronninglund Slot ligger i Nordjylland, hvor der er flere gode golfbaner og så er du jo tæt på Skagen og de skønne byer op langs vestkysten. Dronninglund Slot er et gammelt kloster, der i dag er ombygget til et moderne hotel og konferencecenter. Du kan kombinere ophold med golf på Sæby, Hals eller Dronninglund Golfklub, hvortil et green fee er med i prisen.

Læs mere her

Hotel Fuglsangcentret
7000 Fredericia

hotel fuglsangcentretHotel Fuglsangcentret ligger ved Lillebælt i Fredericia og således meget centralt i trekantsområdet. Det er nemt at komme til hvad enten man kommer fra Sjælland, Fyn eller Jylland. Her er en stor park og man er tæt på skoven, hvis man også ønsker at gå en tur foruden at spille golf. Golfen foregår på banen, der tilhører Fredericia Golf Club, hvortil man får en green fee.

Se mere her

Hotel Arnbjerg
6800 Varde

hotel arnbjergHotel Arnbjerg er beliggende i det centrale Varde. Varde har jeg ikke besøgt siden jeg var soldat, men jeg husker det som en hyggelig by – en rigtig lille dansk provinsby. Og så er der ikke langt til kysten og de meget lækre strande. Golfmæssigt får du green fee til Varde Golfklub eller en anden bane, hvis du hellere vil det. Og så har Hotel Arnbjerg i øvrigt mange forskellige pakkeløsninger at vælge imellem.

Læs mere om Hotel Arnbjerg her

Som du kan se er der mange gode muligheder for at spille golf sammen med et weekendophold. Vi har forsøgt at give et overblik over forskellige steder i landet, hvor denne unikke kombination er mulig men der findes langt flere kroer og hoteller, der tilbyder et godt weekendophold i samspil med golf. Har du selv erfaring så skriv gerne en kommentar nedenunder.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar