Foroven

Gavekort Weekendophold

De fleste vil blive rigtigt glade for at modtage et gavekort til et weekendophold og samtidigt er det en god og fleksibel gaveide. De fleste hoteller og kroer tilbyder gavekort, så hvis du ved, at gavemodtageren ønsker et ophold et bestemt sted, bør du købe det direkte på stedet.

Bestil gavekort her

Men vil du give modtageren lov til selv at vælge, hvor man vil anvende gavekortet, bør du købe det et af de steder, der har samarbejde med flere hoteller, kroer eller slotte. På den måde er du sikret, at modtageren bliver ekstra glad for gaven og får større muligheder for at vælge et ophold, som tiltaler ham eller hende bedst.

gavekort til ophold

Du kan vælge mange forskellige typer af ophold hos de enkelte udbydere. Lige fra en almindelig overnatning på hotel i Danmark over et romantisk weekendophold til et luksusophold i udlandet. Priserne varierer således også meget, men det gør bare dine valgmuligheder større, så du kan finde en pris, der passer dig. Synes du prisen bliver for høj, kan du eventuelt slå dig sammen med nogle andre og splejse om betalingen.

Jeg har selv erfaring med to steder, hvor du online kan købe gavekort til weekendophold. Dem kan du se en beskrivelse af her:

Bellevue Box

Bellevue Box leverer gavekort, der er pakket flot ind i gaveæsker, der er praktiske og nemme at have med at gøre. Du finder et stort udvalg af forskellige opholdsmuligheder og priserne starter ved ca. 499 kr. Jeg har selv fået en boks fra Bellevue i fødselsdagsgave og det er meget nemt at indløse sit gavekort. Gaven indeholder en kode, som man nemt indtaster på deres hjemmeside og på den måde kan reservere det weekendophold, man ønsker. Man har også mulighed for at ringe og få glimrende service over telefonen.

Se udvalg af gavekort her

Smartbox

Hos Smartbox har de både et godt udvalg af gavekort til weekendophold og samtidigt en meget lækker hjemmeside, der gør det til en oplevelse i sig selv at bestille gavekortet. Du finder mange forskellige ophold til priser fra ca. 700 kr. og op til 3.000 kr., så der er lidt for enhver smag. Jeg har selv givet et gavekort sammen med nogle venner fra Smartbox i bryllupsgave. Det var et romantisk slotsophold for 2 personer og det vakte stor jubel. Men der er mange andre muligheder, som du kan udforske på hjemmesiden.

Se udvalg af gavekort her

Der er gode muligheder for at finde gavekort til weekendophold online og jeg kan absolut anbefale de to udbydere, jeg har nævnt her.