Foroven

Frækt legetøj til weekenden

Når man endelig skal på weekendtur skal det også være rart og man skal nyde tiden sammen og have mere tid til det, man normalt ikke når i en travl hverdag. Det gælder også det helt intime, som kan få en tiltrængt opblussen, hvis man tager på et weekendophold.

Og i den anledning kan man peppe bagagen lidt op med noget frækt legetøj. Jeg er ikke selv til den slags, men ved at det tænder mange andre, så hvorfor ikke bruge den ekstra tid til nogle frække lege?

Hvis du skal have inspiration til forskelligt frækt legetøj eller måske noget ekstra pikant undertøj eller lingeri, kan jeg kun anbefale Madame Erotica, der har et stort og eksklusivt udvalg af begge dele og faktisk er lidt af en specialist i tøj til store piger.

Selve webshoppen har eksisteret siden 2006 med alt i tilbehør og udstyr, der medvirker til at have et godt parforhold, hvad enten man vil eksperimentere meget eller lidt. Og som skrevet er udvalget af tøj steget voldsomt siden 2014.

Priserne hos Madame Erotica er absolut rimelige og må betegnes som billige. Det skyldes at alle omkostninger skæres væk og holdes nede, hvor det er muligt – blandt andet er lageret 100% optimeret. Alligevel får du hurtig og naturligvis en meget diskret levering, når du bestiller der.

Nå, men tilbage til weekendturen og det frække legetøj. Prøv det og prøv det gerne med noget, du har købt hos Madame Erotica.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar