Foroven

5 gode tips til weekendturen

Det er naturligvis forskelligt hvor meget og hvad man har lyst til at lave på en weekendtur. Nogle vil bare slappe af med en bog og foretage sig intet, andre vil have aktiviteter hele tiden. Her får du 5 tips til hvad du kan foretage dig på en weekendtur, så kan du selv vælge om du vil gennemføre alle ting eller blot nogle af dem.

1. Vinsmagning

Kombiner din weekendtur med en god vinsmagning. Det er altid interessant at lære nyt og inden for vinens verden kan man altid blive klogere. Så hvorfor ikke starte en hyggelig aften med at få en professionel vinsmagning. Du får lov at smage forskellige vine, lærer lidt om smageteknikker og får en hyggelig oplevelse ud af det. Samtidigt kommer du jo i godt humør inden man måske skal ud at spise efterfølgende.

Du kan læse mere om vinsmagning her

morke-restaurant2. Gourmetmiddag i mørke

Første gang jeg hørte om en “blinde-restaurant” var fra nogle kolleger, der havde været i Berlin og dernede prøvet en middag i totalt mørke. Egentlig synes jeg ikke, at det lød særlig interessant, men nu har jeg selv prøvet det og det er bare en supersjov oplevelse, hvor alle sanser bliver vakt. Det foregår på den måde, at man bliver ført ind i et totalt mørkt lokale, hvor man får anvist en plads og får at vide, hvor bestil, glas m.m. befinder sig. Derefter kommer maden – og ja så må du selv opleve resten. Men prøv det!

Prøv en mørke-restaurant her

3. Massage

På en weekendtur skal man gerne stresse af og blive afslappet. Det kan man blive på forskellig vis, men massage er nu den mest sikre vej til total afslapning. Og kombinerer du massagen med spa og i det hele taget total afslapning – ja så er du sikker på at få fantastisk weekend ud af det. Nyder man så en god middag efter massagen, så er toppen nået – efter min mening.

Se dine muligheder for massage her

4. Brunch

Når man har har nydt den første dag på weekendturen og afsluttet med en god middag om aftenen og måske fået en god nats søvn er der ikke noget bedre end at stå op til et veldækket morgenbord eller brunch. Det er ikke alle hoteller eller kroer, der har det aller bedste morgenmad, så derfor kan det være en god ide at finde et andet sted og nyde en brunch der. Og hvorfor ikke en champagnebrunch – det sætter lige lidt ekstra kolorit på dagen. Jeg har udvalgt nogle steder, hvor du kan få champagnebrunch nedenfor.

Champagnebrunch

biograftur5. Biograftur

En god weekendtur kan også indeholde en tur i biffen. For mit eget vedkommende har jeg sjældent tid til at komme i biografen til hverdag og der er derfor mange god film, jeg går glip af. Så hvorfor ikke slutte weekendturen af med en god film søndag eftermiddag eller aften. Det er en perfekt afslutning på en dejlig weekend.

Køb en biograftur her

Hvis du har flere tips til en god weekendtur så kom gerne med dem nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar